3. Sayfa:
banner175
104 kişiye maske ve sosyal mesafe cezası

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs önlemleri kapsamında alınan kurallara uyulup uyulmadığı yönündeki denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
 
29 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde sosyal mesafe ve maske kullanma zorunluluğuna uymadıkları belirlenen 104 kişi hakkında cezai işlem yapıldı.
 
MASKE TAKMAYAN 99 KİŞİYE CEZA
Maske kullanmanın zorunlu hale getirildiği ilk kent olan Denizli’de hala sokakta maskesiz insan görmek mümkün. Ekipler, son bir hafta içinde maske takmadığı için 99 kişiye toplan 89 bin 100 lira para cezası uyguladı.
 
SOSYAL MESAFEYE DE DİKKAT EDİLMİYOR
İhlal edilen koronavirüs önlemlerinden biri de sosyal mesafe. Virüsün bulaş riskini artıran sosyal mesafe kuralına uymayan 5 kişiye de toplam bin 960 liralık ceza kesildi.
 
Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koronavirüs önlemlerine yönelik denetimleri sürüyor.
 

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizliKoronavirüs
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku