3. Sayfa:
banner175
15 kişilik şehir eşkıyası grubu gençlere saldırdı, birini bıçakladı
Birkaç gün önce başka bir mahallede, gençlere saldıran sayıları 15 yakın olan şehir eşkıyaları bu kez Karaman Mahallesi, Dörtyol Camisi’nin bulunduğu sokakta halı saha futbol maçından çıkan yaşları 14-16 arasında olan 5-6 gence saldırdı.
 
Objektif20.com’un haberine göre; 16 yaşındaki M. A. U.yu iki yerinden bıçaklayan ve muşta (parmaklara takılan çelik saldırı aleti) ile kafasını yaralayıp bıçaklayan şehir eşkıyaları ara sokaklara kaçarak izlerini yok ettiler. Denizli Emniyet Müdürlüğü’na bağlı ekipler kısa sürede bazılarını yakalayarak gözaltına alırken aynı kişilerin birkaç gün önce de başka bir mahallede gençlere saldırdıkları ileri sürüldü.
 
NEDENSİZ SALDIRIYORLAR
Halı sahada maç yaptıktan sonra evlerine gitmek için yürüdüklerini belirten, saldırıya uğrayan gençlerden biri ne olduğun anlamadıklarını söyledi. Genç, “Halı saha maçından sonra evlerimize gitmek için yürüyorduk. Arkamızdan gelerek bizi durdurdular. Sonra ellerinde bıçak ve benzeri kesici delici aletlerle bize saldırdılar. Kendimizi korumak için kaçtık. Bir arkadaşımızı yakalayıp kafasına muşta vurdular.  iki bacağından yaraladılar. Neden saldırdıklarını bilmiyoruz. Sayılarını tam bilmiyoruz ama 15’e yakın kişiydiler. Bir anda ortaya çıktılar. Bize saldırdılar. Sonra da ara sokaklarda kayboldular” dedi.
 
Muşta ve bıçak darbeleriyle yaralanan 16 yaşındaki M.A.U. ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku