3. Sayfa:
banner175
2 kişinin ölümüne neden olan alkol imalathanesine baskın
Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte içkiden 2 İranlının ölmesinin ardından harekete geçti. Aynı içkiden içip sağ kurtulan 2 İranlının verdiği ifadeler doğrultusunda harekete geçen polis, imalathaneleri bastı.
 
 
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevlileri eşliğinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen aramalarda imalathane olarak kullanılan ve sağlıksız koşullarda üretim yapılan yerlerde aramalar yapıldı. Aramalar esnasında düdüklü tencerenin kapakta bulunan tahliye aparatının sökülerek kaçak alkolün damıtılması amacıyla farklı bir düzenek haline getirildiği, yine aynı yerde plastik boru ile düdüklü tencereye bağlanan bir düzenek olduğu ve kaçak alkollerin açıkta bidonlar içerisinde sağlıksız koşullarda yasal olmayan etiket, bandrol ve şişelere huni yardımı ile doldurulduğu görüldü.
 
Operasyon kapsamında bahse konu aramalarda farklı ebatlarda şişe, bidon ve plastik kaplar içerisinde üzerinde TAPDK (Tütün ve Alkol Düzenleme Kurumu)’ na ait olmayan yaklaşık 100 adet rakı, viski, votka etiketi ve kaçak/sahte alkol üretiminde kullanılan 300 adet üretime ait aparat (boru, huni, etiket ve üretimde kullanılan düzenek) ve toplam 2 bin litreye yakın kaçak/sahte alkol bulunarak el konuldu.
 
Kaçak alkollü içkiler ile ilgili olarak 6 kişi yakalanarak hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçlarından işlem yapıldı.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku