3. Sayfa:
banner175
336 kişiye 301 bin lira koronavirüs cezası kesildi
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son günlerde hızla artan vakalar nedeniyle koronavirüs denetimlerini yoğunlaştırdı. Denetimlerde maske takma kuralı ile sosyal mesafe ve sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik kontroller gerçekleştirildi.

Polis, 19-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirdiği denetimlerde 11 kişiye maske, 70 kişiye de sosyal mesafeye uymadıkları gerekçesiyle ceza kesti. Maske takmayanlara 9 bin 900, sosyal mesafeye uymayanlara ise toplam 61 bin 600 lira para cezası uygulandı.

Denizli’de hafta içi akşam, cuma gününden başlayan ve hafta sonu da tüm gün uygulanan kısıtlamaya uymayanlara da ceza kesildi. Hafta içi 90, hafta sonu da 165 kişi sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etti. Polis kısıtlamayı ihlal eden toplam 255 kişiye 229 bin 500 lira para cezası kesti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku