3. Sayfa:
banner175
5 yıl önce ölümlü kazaya adı karışan ehliyetsiz genç, trafikte alkollü yakalandı
Bahçelievler Mahallesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağına uymayanlara yönelik denetim gerçekleştiren polis ekipleri, Hüseyin E. (25) yönetimindeki 20 FJ 777 plakalı cipi durdurdu.

Ayakta durmakta zorlanan sürücü lüks cipinden indirildi ve hakkında işlem yapılmak istendi. Zaman zaman polislere zorluklar çıkaran Hüseyin E. 369 promil alkollü çıktı. Hüseyin E’nin daha önce de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu belirlendi. Hüseyin E’ye, sokağa çıkma yasağını ihlal, alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldı.

5 YIL ÖNCEKİ FECİ KAZA
Dün ayakta durmakta zorlanan görüntüsü kameralara yansıyan Hüseyin E. Denizli kamuoyunca tanınıyor. Denizlihaber.com’un haberine göre; Hüseyin E, 2015 yılında bir kişinin feci şekilde parçalanarak öldüğü kazaya da adı karışmıştı. Babasının tekstil fabrikası bulunduğu bilinen Hüseyin E’nin kullandığı iddia edilen lüks cip, Küçüker Tekstil’in önündeki ATM’den para çekip karşıya geçmek isteyen tekstil işçisi 28 yaşındaki Hasan Güney’e çarptı.

Talihsiz işçinin vücudu parçalara ayrıldı. Gövde kısmı Hüseyin E’nin babasına ait işletmeye kayıtlı olan lüks cipte kalan Hasan Güney’in bacaklarını görenler polisi arayınca olay ortaya çıktı. Talihsiz işçinin vücudunun üst kısmı, fabrikanın yakınlarında park edilmiş cipin içinde bulundu. Olay sırasında cipi kullandığı belirtilen Hüseyin E. ise bir gün sonra İzmir’de yakalandı.

Bu feci kaza hala Denizlililerin hafızasında taze dururken; bu kazaya adı karışan ve ehliyetine alkol nedeniyle el konulmasına rağmen sürücüsü Hüseyin E’nin, hem de ayakta duramayacak kadar alkollü şekilde hala trafiğe çıkmasının şaşkınlığı ise sürüyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 4 yıl önce

sonuç serbest. böylelerine vercen sopayı

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku