3. Sayfa:
banner175
6 gündür haber alınamayan kağıt toplayıcısı Muharrem Bakan için ailesi endişeleniyor

DENİZLİ (AA) - Alınan bilgiye göre, İlbade Mahallesi'nde 14 Şubat'ta evinden ayrılan emekli Muharrem Bakan geri dönmedi. Babasından haber alamayan Adem Bakan durumu polise bildirdi.
 
Polis ekipleri, ihbar üzerine mahalle ve çevresinde detaylı arama yaptı. Arama çalışmalarında henüz bir bulguya rastlanmadı.
 
Adem Bakan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, babasının son dönemde, ihtiyaçları olmamasına karşın kağıt toplayıcılığı yaptığını söyledi.
 
Babasının evden kağıt toplamak üzere ayrıldıktan sonra geri dönmediğini belirten Bakan, "Babamda son dönemde kağıt toplama merakı başladı. Bir türlü engel olamadık. Oğlumla birlikte sokak sokak babamı arıyoruz. Şu ana kadar bulamadık. Sağ bulacağımızdan eminiz. Görenler bize yardımcı olsun." dedi.
 
Öte yandan, Muharrem Bakan'ın son görüntüleri bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku