3. Sayfa:
banner175
9 yaşındaki kızını tokatlayan babaya hapis cezası
Denizli’de 9 yaşındaki kızından, ayrı yaşadığı eşiyle barıştırmasını isteyen baba Çetin D., teklifini kabul etmeyen kızına attığı iki tokat, bir tekmenin bedelini ağır ödedi. Annenin şikayeti üzerine gözaltına alınan baba tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Denizlihaber.com’dan Ayhan Akar’ın özel haberine göre; Denizli’de bir süredir ayrı yaşadığı eşi Ayşe G. İle barışmak isteyen, bu konuda yardım istediği kızı Nazlı D.’den olumsuz yanıt alan baba Çetin D., bir anlık kızgınlığının bedelini cezaevine girerek ödedi.
 
Olay Merkezefendi İlçesi’nde meydana geldi. 9 yaşındaki Nazlı D., anne ve babası bir süredir ayrı oldukları için anne Ayşe G.’nin yanında kalıyordu. Baba Çetin D., hafta sonu kızını alarak otomobiliyle gezintiye çıkardı. Bu arada Nazlı’dan, kendisini annesiyle barıştırmasını teklif etti, “Artık ayrı yaşamayalım” dedi. Ancak Nazlı bu teklifi geri çevirdi. Otomobilin içinde kızıyla bu sebeple tartışan baba Çetin D., Nazlı’yı otomobilden indirerek iki tokat attı, sinirlerine yine hakim olamayınca bir de tekme savurdu.
 
Nazlı D., babası evlerine bıraktığında durumu anne Ayşe G.’ye bildirdi. Anne olayı polise intikal ettirdi ve baba Çetin D.’den şikayetçi oldu. Polis tarafından gözaltına alınan baba Çetin D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Bir hafta önce meydana gelen olayın ardından, 9. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki davanın ilk duruşması 22 Eylül’de görülecek. Bu arada Çetin D.’nin avukatı tutuklama ile ilgili itiraz dilekçesi verirken, 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nin dosyayı incelediği öğrenildi. Çetin D.’nin savunma avukatı, 2 yıldan az cezaları gerektiren dosyalarda tutuklamanın yapılmaması gerektiğini söyledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku