3. Sayfa:
banner175
Afganları dövüp gasbettiği öne sürülen 4 kişi yakalandı

Olay, geçen 10 Kasım günü, Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi 1573 Sokak'ta meydana geldi. Şüpheli 4 kişi, kendilerini polis olarak tanıtıp, Afganistan uyruklu Amir Amıdı (30), Nure Kaveme (33), Mohammad Sharıf Fakır (42) ve Sanamollah Mahsunı'nın (22) yaşadığı eve girdi. Şüpheliler, iddiaya göre, ev sahibi 4 Afgan ile 4 misafirini bıçak zoruyla bir odaya toplayıp, darbettikten sonra paralarını ve değerli eşyalarını gasbederek, evden kaçtı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Denizli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçan 4 kişinin kimliğini belirledi. Operasyon başlatan ekipler, B.A. (19), O.K. (23), Ö.D. (24) ile G.G.'yi (32) yakalayarak, gözaltına aldı.

Haklarındaki gasp suçlamasını kabul etmeyen şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden G.G., adliye getirildiği sırada, uyuşturucuyla mücadele ettiklerini iddia ederek, "Uyuşturucu satıyorlardı. Uyuşturucu sattırmayız. Sadece uyardık" dedi. DHA / Ramazan ÇETİN 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku