3. Sayfa:
banner175
Ağaç hırsızları bu kez de 8 ton meşe palamudu çaldı
Çivril İlçesi, Gürpınar Mahallesinde 3 tarlaya giren ve henüz kimlikleri belli olmayan kişiler 20’ye yakın palamut ağacını talan etti. Haluk Bombaycı, Nedim Demirel ve Haydar Çulha’ya ait olan tarlaya giren şahıs veya şahıslar yaklaşık 8 tona yakın palamut ağacını çalarak sırra kadem bastı. Mericulukus.tv’nin aktardığına göre;
Tonu 450 TL’den satılan ve en çok fırıncıların tercih ettiği bir ağaç olan palamut ağacının satışı çok kolay ve birçok müşterisi var. Gün ağardığında tarlalarına giden sahipleri ağaçlarının kesildiğini ve talan edildiğini görünce neye uğradıklarını şaşırdılar.
 
İsyan eden tarla sahiplerinden Haluk Bamyacı, “Elleri kırılsın. Bin bir zahmetle yetiştirip büyütüyoruz. Sonra hırsızlar gelip talan ediyorlar. Biz bakmaya kıyamaz iken onlar, bir gece de hepsini yok ediyorlar. Eksiden Çiftçi Malları Koruma ekipleri vardı. Devamlı geziyorlardı. Bu tür hırsızlıklar hiç olmuyordu. Çiftçi Malları Koruma ekipleri bittikten sonra maalesef bu tür hırsızlıklar çok sık olmaya başladı. Tonu 450 civarında. Hırsızlar 3 tarladan 8 tona yakın Palamut Ağacı çaldılar. Fırıncıların çok tercih ettiği bir ağaç olduğu için satışı da kolay ve müşterisi var. Bunu yapanların elleri kırılsın. Emeğimize yazık” diye isyan etti. Kaynak: Mericulukus.tv
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
mehmet civa 5 yıl önce

arkadaşlar o kadar ağaç makine ile kesiliyor hiç kimse duymuyor ve dallarını,da alıp götürüyorlar anlamıyana söyle ağızını bırakır başka şeyle güler.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku