3. Sayfa:
banner175
Ak Parti İl Başkanı Güngör, TBMM'deki İstişare toplantısına katıldı, açıklama yaptı
 AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte TBMM'de gerçekleşen istişare toplantısına katıldı.
Toplantı sonrası açıklama yapan Güngör, "Ak Parti'mizin Denizli'deki hizmetkarlarıyla birlikte Gazi Meclisimiz TBMM'de gerçekleşen istişare toplantısına katıldık.  2023 seçimlerini zaferle taçlandıracağımıza inancımız tam. Denizli’de tüm teşkilatımız ile canla başla çalışmaya vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz. Ülkemize eser ve hizmet katmaya devam edeceğiz. Denizli’de çalınmadık kapı girilmedik gönül bırakmayacağız. 2053 vizyonuyla ülkemizin geleceğine dair programı ve projesi olan tek siyasi hareket olduğumuzun altını çizmekte fayda var. Bunları milletimize anlattığımızda onların gönüllerine girdiğimizi görüyor ve 2023 Haziran seçimlerinde hem Cumhurbaşkanlığını hem de Cumhur İttifakı olarak meclisteki çoğunluğu kazanarak geçmişteki rekorlarımıza bir yenisini daha kazandıracağımıza inanıyoruz" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku