3. Sayfa:
banner175
AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör gündemi değerlendirdi
 
Asgari ücret, memur maaşları ve emekli maaşlarında yapılan zamlarla vatandaşların enflasyona ezdirilmediğini ifade eden Yücel Güngör, gündeme ilişkin yaptığı değerlendirmede bulundu.
 
Güngör, “Pazartesi günü 2022 yılının ilk Daraltılmış İl Başkanları ve Ege Bölgesi toplantımızı gerçekleştirmiştik.
 
Salı günü ise Genişletilmiş İl Başkanları toplantımızı Büyüksehir Belediye Başkanımız, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Başkanlarımızla birlikte Cumhurbaşkanımızın başkanlık yaptığı toplantıya katıldık.
 
Türkiye Ekonomi Modelimizdeki Yatırım, Üretim,  İstihdam ve İhracat parametrelerini desteklemeye devam edeceğiz. Hükümetimiz kararlı duruşundan asla vazgeçmeyecektir. Asgari ücrete yapılan %50 oranındaki zamla başlayan süreç, Emekli ve Memur maaşlarındaki iyileştirmeyle devam etti. Vatandaşlarımızın alım gücünü enflasyon karşısında bir miktar daha yükseltmiş olduk.
 
Dövizin köpüğünün alınması nasıl gerçekleşti ise önümüzdeki süreçte de enflasyonun da köpüğünün giderilecektir. Güven ve İstikrar ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku