3. Sayfa:
banner175
Ak Parti Milletvekili adayı Ekrem Başer'den Çal'a çıkarma
 
AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer adım adım Denizli’yi dolaşmaya, hemşerileriyle buluşmaya devam ediyor. Başer’in bu kez durağı Çal içesi oldu Çal ilçe ziyareti kapsamında ilk olarak merkezde vatandaşlarla buluşan İş insanı, AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer burada hemşerilerinin dertlerini dinledi, istek ve önerilerini aldı.
 
 Çal Pazar yerinde esnaf ve vatandaşlara hayırlı işler ve kolaylıklar dileyen Ekrem Başer daha sonra Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile AK Parti Çal İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Çal ilçe ziyareti kapsamında Hançalar Mahallesi Hançalar Sanayı Sitesi, Akkent Mahallesi, Ortaköy Mahallesini de ziyaret eden Başer, 1992 yılında Şırnak’ta askeri görevini yaparken şehit düşen Kemal Kalaycı ile 1993 yılında Mardin Dargeçit’de şehit olan Metin Henkoğlu’nun baba ocağına ziyarette bulundu.
 
Gittiği her yerde büyük bir ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılaşan AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer, el ele gönül gönüle Denizli ve Türkiye için çalışacaklarını ifade etti.
 
“AZİZ MİLLETİMİZİN HİZMETKARI OLMAK İÇİN GELİYORUZ”
AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2002 yılından bu yana yapılan hizmet ve yatırımları vatandaşlarla paylaşırken, önümüzdeki süreçte yapacakları projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. “Denizlimiz için yapacak çok işimiz var” diyerek yola çıktığını ifade eden Başer, gece gündüz demeden Türkiye Yüzyılı’nın inşasında gayret edeceğini belirtti.
 
AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer, “Milletimiz bize güveniyor, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Memleketimizin her köşesi, her mahallesi ayrı güzel. Milletimizin azmi ve güçlü yönetim yapımız ile Türkiye Yüzyılı’nı gıpta edilecek bir istikbale dönüştüreceğiz. Başarılı olacağımızı biliyoruz, çünkü Türkiye Yüzyılı olarak ilhamımızı zaferlerin kazanıldığı bu topraklardan alıyoruz. Biz aziz milletimizin hizmetkarı olmak için geliyoruz. Çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmadan, hiç durmadan, dinlenmeden çalışacağız” diye konuştu.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku