3. Sayfa:
banner175
Akaryakıt firması sahibi Ali Ayrancı trafik kazasında yaşamını yitirdi
Edinilen bilgiye göre, dün öğleden sonra, özel otomobiliyle Güney’den Uşak istikametine gitmek için yola çıkan Ayrancı, Güney ilçesi ile Eşme arasındaki dağlık alanda direksiyon hakimiyetini kaybederek, aracıyla birlikte uçuruma yuvarlandı.
 
Yakınlarının kendisinden haber alamaması üzerine arama çalışması başlatılan Ayrancı aracıyla birlikte uçurumda bulundu. Uçurumun derinliği nedeniyle fark edilmeyen Ali Ayrancı’nın aracı uzun aramalar sonunda tespit edildi.
 
FETÖ’nün Denizli’deki finans yapılanması kapsamında tutuklu yargılanan ve cezaevinde kalan Ayrancı ara mahkemede tahliye edilmişti. Ayrancı, gizli tanıkların kendisinden intikam almak için iftira attığını FETÖ ile bağlantısının bulunmadığını söylemişti.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
apdülhamit 5 yıl önce

canım amcam ölmeseydi lunaparka gitcektik

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku