3. Sayfa:
banner175
Aktepe'de Suriyeli gerginliğine kan donduran savaş çağrısı
Olay saat 21.00 sıralarında Aktepe Mahallesinde Aydoğdu Camisi ile Asri Mezarlık arasında kalan bölümde yaşandı. İddiaya göre; bir dolmuş şoförü, önüne çıkan Suriyeli bir çocuğa çarptı. Çocuk hafif yaralansa da Suriyeliler bir anda dolmuşun etrafını sardı. Yine iddiaya göre şoför, dolmuşuyla kalabalığın arasına daldı ve olaylar patlak verdi.
 

Kısa sürede olay büyürken dolmuş şoförü ve onun çarptığı iki kişi yaralandı. Çok sayıda çevik kuvvet polisi olay yerine sevk edildi. Emniyet Müdürü Mevlüt Demir de olay yerine geldi ve durumu yatıştırdı.
 

Ancak olayı facebook hesabından aktaran bazı Aktepelilerin paylaşımları dikkat çekti. “Harp devam ediyor, Tüm Türkleri yardıma bekliyoruz” şeklinde yapılan paylaşımlar sokaktaki kavganın daha büyüğünü facebook’ta çıkardı. Yapılan paylaşımlardaki tahrik edici dil dikkat çekerken polisin mahallede ve olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
 
SEVİNDİK’TE KAVGA
Öte yandan iddiaya göre Suriyeli üç genç ile Sevindikli gençler arasında da bıçaklı kavga çıktı. Üç Suriyeli yaralanırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku