3. Sayfa:
banner175
Alkol denetiminden kaçan sürücü, kapana yakalandı, bir polisi yaraladı
Üçgen Kavşağı'nda alkol denetimi yapan polis ekipleri, saat 03.00 sıralarında Cem Uluata'nın kullandığı 20 ES 960 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ancak Uluata, polisin 'dur' ihtarına uymayıp, kaçmaya başladı. Polis ekipleri de peşine düştü. Yaklaşık 45 kilometre takip edilen otomobilin lastiklerine polis, Tavas ilçesi Muğla Karayolu'na geldiğinde ateş etti. Ancak sürücü Uluata kaçışını sürdürdü.  Bunun üzerine karayolu üzerine kapan kuruldu. Otomobil hızla kapana girdi. Lastiklerinin patlaması nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, polis memuru Yasin Perizan'a çarptı. Sürücü Uluata ile beraberinde bulunan İbrahim Işık, Hüseyin Şık ve Ali Uluata gözaltına alındı.
 
Yaralı polis memuru Yasin Perizan ise ambulansla Tavas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan polis memurunun 2 bacağında kırıklar olduğu bildirildi.  Sürücünün alkollü olduğu için polisten kaçtığı tahmin edilirken, şüphelilerin işlemleri sürüyor.
DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku