3. Sayfa:
banner175
Asansörcüyü öldüresiye döverek parasını gasbedenler, çalışanları çıktı
Geçen 23 Aralık'ta, Hacıkaplanlar Mahallesi, Barış Caddesi'ndeki asansör montaj, bakım, arıza, revizyon hizmeti veren firmaya, kapanış saatine yakın gelen ve başında motosiklet kaskı bulunan 2 kişi, önce şalteri kapatarak iş yerinin elektriklerini kesti. Saldırganlar ardından da firmanın sahibi Bekir Gümüş'ü, ağzını kapatıp, ellerini kelepçeleyerek arka taraftaki mutfak bölümüne götürüp, demir çubukla öldüresiye dövdü. Gümüş'ün cüzdanı ile cep telefonunu ve kasadaki 30 bin lirayı alan gaspçılar, güvenlik kamerası kayıtlarının bulunduğu cihazı da söküp yanlarında götürdü. Başına ve vücuduna aldığı darbelerle ağır yaralanan Bekir Gümüş, güçlükle iş yerinin kapısına kadar gelerek, komşularından yardım istedi. Çağrılan ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gümüş, tedaviye alındı.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, iş yerinde parmak izi incelemesi yapıp, çevredeki mobese ve iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Çevredekilerin de bilgisine başvuran polis, olayın şüphelisi olarak Hasan G. ve Mustafa Ü.'yü, dün yakaladı. Şüphelilerden Hasan G.'nin olayın meydana geldiği asansör firmasının ön muhasebe elemanı olduğu, Mustafa Ü.'nün de daha önce aynı firmada işçi olarak çalıştığı ortaya çıktı. Polisteki, işlemlerinin ardından şüpheliler, bugün adliyeye sevk edildi.
 
Asansör firmasının ortaklarından Serkan Demirtaş, olayın şüphelilerini öğrendiklerinde büyük şaşkınlık yaşadıklarını belirtip, "Ortağım Bekir'in tedavisi halen sürüyor. Ellerini kelepçeledikten sonra arka bölüme götürüp, öldüresiye dövmüşler. Ortağım da canının kurtarabilmek için kasanın anahtarını vermek zorunda kalmış. Bunu yapanlar cezasını çeksinler. Yapanların çalışanlarımız olduğunu öğrenince çok şaşırdık" dedi. 

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ TUTUKLANDI

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, bir asansör firmasının sahibi Bekir Gümüş'ü, işyernide ellerini kelepçeleyip, demir çubukla dövdükten sonra parasını gasp eden şüphelilerden Hasan G. tutuklandı, Mustafa Ü. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku