3. Sayfa:
banner175
Ayaz Bebek eroinman doğdu
Denizli’de bebeğin dünyaya geldiği daha önce gündeme taşınmıştı. Haberin fikri takibini yapan Hürriyet Gazetesi’nden Gülden Aydın, aileyi buldu ve gelişmeleri yazdı.
 
Şimdi 18 yaşında olan Kardelen ve Ali Osman çifti, kaçarak evlenmiş ve Konya’da bebeği dünyaya getirmişti.
 
Kardelen’in yıllar önce babasından boşanan beş çocuklu annesi ev kadını Vildan Yılmış, kızının kaçtığını öğrendiğinde yıkıldı; ama asıl şoku eroin bağımlısı ve hamile olduğunu öğrendiğinde yaşadı.
 Ve hemen, kızını ve damadını yakın takibe aldı, Denizli Devlet Hastanesi’nin AMATEM bölümünde tedavi olmalarını, Psikiyatr Prof. Dr. Arif Verimli ile İstanbul’da bir araya gelerek tedavi sürecine destek olmasını sağladı. Vildan Hanım, 10 Ocak’ta dünyaya gelen erkek torunu Ayaz’ın bakımını üstlendi. Ayaz bebek ve anne-babası mucizevi bir şekilde hayata tutundu.
 
Gülden Aydın’ın Hürriyet Gazetesi’nde video ile desteklediği haberin tamamını buradan okuyabilirsiniz.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku