3. Sayfa:
banner175
Balkon korkulukları olmayan inşaattan düşen marangoz yaşamını yitirdi
Olay, Çarşamba sabahı saat 11.00 sıralarında Atalar Mahallesi 935 Sokak’taki bir inşaatta meydana geldi. Fransız balkon olarak adlandırılan boydan kapısı bulunan mutfak bölümüne dolap takmaya gelen 27 yaşındaki Ahmet Yıldırım dengesini kaybetti. Korkuluk demirleri henüz takılı olmadığından tutunamayan genç marangoz ikinci kattan aşaı yüzüstü düştü.
 
Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan genç marangozdan akşam saatlerinde acı haber geldi. Ahmet Yıldırım hastanede yaşama tutunamadı ve hayatını kaybetti.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, ailesi Deliktaş Mahallesinde oturan ve ailecek mobilca imalatı yapan Yıldırım’ın cenazesi saat 11.00’de mahallesinden kaldırılacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku