3. Sayfa:
banner175
Başkan Güngör 3. Piktech 2022 İplik, Kumaş, Tekstil Aksesuarları Ve Tekstil Teknolojileri Fuarı'na katıldı
Denizli’de 3. PİKTECH 2022 İplik, Kumaş, Tekstil Aksesuarları ve Tekstil Teknolojileri Fuarı’na katılan Başkan Güngör, “Denizli’de tekstil söktürendeki tüm yenilikler 3. Kez bu fuarda tanıtılmaya başladı. Sektör temsilcilerinin buluşma noktası olan 3. PİKTECH 2022 İplik, Kumaş, Tekstil Aksesuarları ve Tekstil Teknolojileri Fuarı’nda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
3. PİKTECH 2022 İplik, Kumaş, Tekstil Aksesuarları ve Tekstil Teknolojileri Fuarı’ndaki sektör temsilcilerini ziyaret eden Başkan Güngör, “Firmalar fuar süresi boyunca stantlarında bilgilendirme ve tanıtımlar yapmaya devam edecek. Fuar 13 Kasım’a kadar açık kalacak. Tekstil ile ilgilenen herkesin bu fuara katılması gerekiyor.  Denizli’nin ülkemizin tekstil ihracatında önemli bir payı olduğunu biliyoruz.  Tekstilin başkenti olan Denizli’miz her şeyin en güzelini hak ediyor.  Fuarın açılması Denizli için oldukça önemli. Denizli olarak bizlerde 3. PİKTECH 2022 İplik, Kumaş, Tekstil Aksesuarları ve Tekstil Teknolojileri Fuarı’na ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Ülkemizin her köşesinden fuara katılım sağlamak için gelen misafirlerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Fuarda tekstil makinelerinden aksesuar ürünlerine, iplikten, iğne çeşitlerine, kumaş çeşitleri, düğme çeşitleri, lastikler, tekstil sektörüyle ilgili farklı ürünler de yer alıyor. 3. PİKTECH 2022 İplik, Kumaş, Tekstil Aksesuarları ve Tekstil Teknolojileri Fuarı’nın hem kentimiz hem ülkemiz hem de sektörümüz için oldukça önemli ve verimli olduğunu düşünüyorum. Fuardaki tüm sektör temsilcilerine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku