3. Sayfa:
banner175
Başsavcılıktan köpek çiftliği cinayeti ile ilgili açıklama
23 yaşındaki Sercan Yıldırım, dün Zeytinköy’deki bir köpek çiftliğine öldürülüp gömülmek üzereyken katil zanlısı yakalanmıştı.
 
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı, konuya ilişkin yazılı açıklama yaparak olayın detaylarını paylaştı. Başsavcılıktan yapılan açıklamaya göre; polis, bir kişinin öldürüldüğü ihbarını alarak harekete geçti ve belirtilen adrese gitti. Sercan Yıldırım, Zümrüt Mahallesi Orhangazi Caddesi üzerindeki bir evde öldürülmüş ve aynı mahallede daha kırsal bölümde bulunan köpek çiftliğine halıya sarılı vaziyette getirilince polis harekete geçti.
 
Sercan’ın cenazesinin başında yakalanan ve Beyağaç’ta acil tıp teknisyeni olarak çalıştığı öğrenilen H.D. gözaltına alındı. Başsavcılığın açıklamasına göre, H.D. ile birlikte 3 kişi yakalandı, bir kişinin ise aranmasına devam ediliyor.
 
Diğer yandan cinayetin işlendiği ev ve çiftlikte yapılan aramalarda 4 tabanca, 1 tüfek, bıçak, kılıç, boş mermi kovanları ile silahları dönüştürmekte kullanılan ekipmanlar bulundu.
 
Öte yandan sebebi henüz tam öğrenilemeyen bir cinayete kurban giden Sercan Yıldırım için ikindi namazının ardından Yatağan’da cenaze namazı kılınacak ve toprağa verilecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku