3. Sayfa:
banner175
Bekçilik yaptıkları fabrikayı soydular
Olay, 20 Eylül'de, Pınarkent Mahallesi'ndeki faaliyette olmayan tekstil fabrikasında meydana geldi. Fabrikada gündüz bekçisi Nazmi T. (43), jandarmayı arayıp, sabah işe geldiğinde, görevi devralacağı gece bekçisi Şakir A.'yı (50) kulübede elleri ve ayakları iple bağlı, ağzı da bantla kapatılmış bulduğunu söyleyip yardım istedi. Gelen jandarma ekipleri, Şakir A.'nın ifadesine başvurdu. Şakir, gece 2 kişinin fabrikaya geldiğini, kendisinin ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra bantla ağzını kapattıklarını ve fabrikadan hırsızlık yaptıklarını söyledi. Nazmi ise ifadesinde, görevi devralmak için geldiğinde Şakir’i bağlı bulunca jandarmayı aradığını ifade etti.
 
Jandarma ekipleri, fabrikadan 40 bin lira değerinde içi bakır olan elektrik kablolarının çalındığını belirledi. Ekipler, olay yerinde yaptığı incelemede, bekçilerin çelişkili ifadeleri üzerine soruşturmayı derinleştirdi. Kabloların kesilip çalındığı yerlerde, bekçilerin parmak izlerine rastlandı. Tekrar sorguya alınan bekçiler, bu kez suçlarını itiraf etti.
 
İki bekçinin fabrikadan kabloları kesip satmak üzere götürdükleri, ardından gasp ve hırsızlık süsü vermek için gündüz bekçisi Nazmi’nin Şakir’in ellerini ve ayaklarını iple bağlayıp, ağzını da bantla kapattıktan sonra, kendisini sabah gelmiş gibi gösterip, jandarmayı aradığı ortaya çıktı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen iki bekçi, tutuklandı.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku