3. Sayfa:
banner175
Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban, Bekilli'de koronavirüs vakasının olduğunu açıkladı

Bekilli’de 80 yaşında bir kadının belirtiler göstermesinin ardından yapılan testi pozitif çıktı. İlçeyi alarma geçiren korona vakası ilçe hoparlörlerinden vatandaşlara duyuruldu, dikkatli olmaları istendi.
 
Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban da, ilçede koronavirüs vakasının görüldüğünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
 
Çoban yaptığı paylaşımda, “Bekilli halkı, ilçemizde aldığımız her türlü tedbirlere rağmen koronovirus bir mahallemize girmiştir. Bu süreçte daha titiz davranmamız, 20 yaş altı gençlerimizin ve 65 yaş üstü büyüklerimizin dışarıya çıkmaması konusunda daha duyarlı olmamız gerekir. Bu virüsün evlerimize girmesini engellemek bizlerin elinde! Ailemizin sevdiklerimizin canlarını tehlikeye atmayalım. Sonradan pişman olacağımız davranışlardan kaçınılmalıdır” dedi.
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku