3. Sayfa:
banner175
Belediye otobüsüyle öğrenci servisi çarpıştı
Bahçelievler Uğur Mumcu Caddesi üzerinde meydanda gelen trafik kazası yürekleri ağızlara getirmeye yetti. Henüz sebebi net olarak belirlenemeyen kazada belediye otobüsü ile öğrenci servisi çarpıştı.  
 
Çarpışmanın etkisiyle servis bir tarafta otobüs bir tarafta durabildi. Meydana gelen kazaya ilk müdahaleyi her iki aracın şoförü ile vatandaşlar yaptı. Kazaya karışan araçların içindekiler yara almadan dışarı çıkınca herkes rahat bir nefes aldı.
 
Sadece bir öğrencinin kaza sonrası kafasını çarptığını söylemesiyle olay yerine hemen sağlık ekibi çağırıldı. Öğrenci ilk müdahalenin ardından tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Öğrencinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Meydana gelen ve korkutan kaza ağır maddi hasarla atlatıldı. (Mericulukus.com)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku