3. Sayfa:
banner175
Bu araç iki kez HGS cezası yedi
Olay, aracın sahibi Turan Tonkul’un durumu facebook’ta paylaşmasıyla ortaya çıktı. Mağdur vatandaş, 6 yıldır Serinhisar’dan hiç çıkmayan aracına 2015’te Aydın Geremencik ve Şanlıurfa’dan HGS cezası geldiğini yazdı. Tonkul, “Bu araç 1972 model Renault 28 /09/2015 te germencik hgs de geçiş yapmış gözüküyor denizli Serinhisar dan 6 senedir çıkış yapmıyorum bu nasıl olabilir bilen var mıdır” deyip yardım istedi.
 
Ancak Türkiye’de olur, denilen olay sonrası yorumlara bakıldığında benzer durumların yaşandığı görüldü. Plakayı yanlış okuma, plakanın kopyalanarak kullanılası gibi çeşitli hnedenlerden ceza geldiği belirtilen yorumlarda, duruma itiraz edilmesi halinde cezanın iptal edilebileceği belirtildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku