3. Sayfa:
banner175
Bu hafta sonu askere uğurlanacak iki genç boğularak yaşamını yitirdi
 Kale’de oturan ve bu hafta sonu asker eğlencesi yapıldıktan sonra kışlaya uğurlanacak 4 genç piknik amacıyla Beyağaç’taki Eşenler Göleti’ne gitti. Akşam saat 18.00 sıralarında suya giren dört arkadaştan Emre Sarıkavak ve Sinan Karaçoban kayboldu.
 
Arkadaşları bir türlü Emre ve Sinan’a ulaşamayınca yardım ekiplerine haber verdi. Olay yerine, itfaiye, AFAD, AKUT, 112 Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı aramalarda gençlerden haber alınamazken, suda aramaların yapılması için Muğla’nın Marmaris ilçesinden su altı dalgıç ekibi sevk edildi.
 
Ekiplerin, yaptığı aramalar neticesinde  sabaha karşı Eşenler Göleti'nde Emrah Sarıkavak ve Sinan Karaçoban'ın cansız bedenlerine ulaşıldı. Her iki gencin cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldığı belirtildi.
 
Sinan’ın bir yıl önce evlendiği ve bir çocuğu olduğu öğrenilirken iki genç için hafta sonunda asker eğlencesi düzenlenerek kışlaya uğurlanacakları  belirtildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku