3. Sayfa:
banner175
Büyük Mahrem İmam operasyonunda Denizli'den 50 gözaltı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün emniyet teşkilatı içinde yuvalanan ‘mahrem’ yapılanmasına yönelik operasyon başladı. Operasyonu; Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı yürüttü.
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, mahrem yapılanmaya yönelik, Ankara merkezli 81 ilde 8 bin 500 polisin katılımıyla eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonla ilgili konuştu; “Bu sabah 81 ilde yapılan bir operasyon  gerçekleştirilmiştir. Halen devam etmektedir. Şu ana kadar 72 ilde bin 9 mahrem  imam gözaltına alınmıştır. Bu, Türkiye Cumhuriyeti devleti açısından önemli bir  adımdır” dedi.
 
Denizli’de de operasyon kapsamında 50 kişi gözaltına alındı. Örgüt içinde ‘doktor’ diye adlandırıldığı mahrem imamların emniyet yapılanmasından sorumlu olduğu belirtilirken, Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri devam ediyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku