3. Sayfa:
banner175
Büyükşehir'in Siirt'ten kardeş belediye başkanlarından Denizli'ye ziyaret
 Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş şehir olmak için meclis kararı aldığı Siirt’in Pervari, Tillo, Şirvan ilçeleri ile Beğendik beldesi belediye başkanları hem Siirt’ten yeni gelen Vali Ali Fuat Atik’i hem de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.  
 
Ziyaretlere, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Beğendik Belde Başkanı Gürgün Özdemir katıldı.
 
Vali Ali Fuat Atik, “Kadim medeniyetimizin bizlere emaneti kültürel ve tarihi değerlerimizi yaşatmak için gönül köprüleri kuruluyor. Denizli Büyükşehir Belediyemiz ile Siirt’in Tillo, Şirvan, Pervari İlçesi ve Pervari’ye bağlı Beğendik Beldesi arasında kardeş belediye olmaları için ilk adım atıldı” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku