3. Sayfa:
banner175
ByLock kullanan 8 abla tutuklandı
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı, ByLock kullandığı belirlenen abla yapılanmasına yönelik operasyon yapıldığını 10 Şubat günü duyurmuştu.
 
OHAL kapsamında çıkarılan KHK'lar ile kapatılan derneklere üyelikleri tespit edilen şahıslar hakkında yürütülen soruşturma kapsamında Kırklareli, Adıyaman, Manisa, Antalya, Ankara, İzmir ve Kütahya illerini de kapsayan 8 ilde toplam 25 şüpheli şahsa yönelik alınan gözaltı, arama ve el koyma kararına istinaden operasyon yapılmıştı.
 
Şüphelilerin ikametlerinde yapılan arama neticesinde F serisi 1 Dolar ile birçok dijital materyal ve dokümanlara el konulmuş, yapılan operasyon neticesinde toplam 10 şüpheli gözaltına alınmıştı. Polisteki sorgularının ardından Adliyeye sevk edilen zanlılardan 8’i tutuklandı, 2’si ise etkin pişmanlık yasasından yararlanarak serbest bırakıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku