3. Sayfa:
banner175
Çal'ın Denizler Mahallesi'nde koronavirüs karantinası

Çal’ın Denizler mahallesi kovid-19 vakası görülmesi nedeniyle karantinaya alındı. Saat 23.00 sıralarında mahalledeki tüm camilerden ve anons sisteminden mahallenin karantinaya alındığı bildirildi ve kimsenin dışarı çıkmaması istendi.

İki gün önce mahalleden ambulansla götürülen bir kadının koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle karantinanın uygulamaya alındığı belirtildi. Karantina bilgisi resmi makamlarca henüz doğrulanmazken, mahallenin giriş ve çıkışlarına jandarma yerleştirildi.

Denizli Haber’in Denizler’den telefonla ulaştığı bir mahalle sakini, “Ambulansla hastaneye götürülen kişide koronavirüs pozitif çıktığı söyleniyor, bugün de karantina kararı geldi, evlerimizden çıkmıyoruz, bekliyoruz” dedi.

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizliÇalDenizler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku