3. Sayfa:
banner175
Çal'da aynı bölgede 1 ayda 4. orman yangını
Çal’ın Kabalar Mahallesi, Gücükburun Mevkisi’ndeki ormanlık alandan dumanların yükseldiğini fark eden köylüler durumu Orman Bölge Müdürlüğü’ne bildirdi.
 
Ormanlık alana hızla ekipler sevk edildi, karadan ve havadan müdahale başladı. Bir dekarlık alanda etkili olan yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yanan alanda soğutma çalışması başlattı.
 
BİR AYDA 4. YANGIN
Çal’ın Kabalar Mahallesi, Gücükburun Mevkisi’nin son bir ay içinde 4. kez yangın tehdidi ile karşı karşıya kalması akıllara sabotaj ihtimalini getirdi. Kabalar Mahallesi sakinleri aynı bölgede bir ay içinde 4. kez yangın çıkmasının normal olmadığını belirterek, sabotaj ihtimalinin ciddi bir şekilde araştırılmasını istedi.
 
KENDİ KENDİNE YANGIN ÇIKACAK BİR DURUM YOK
Kabalar Mahallesi Muhtarı Adnan Öztürk, yanan bölgede elektrik hattının olmadığını, kendi kendine yangın çıkacak bir ihtimalin bulunmadığını söyledi.

Öztürk, “Yanan alan köyümüzün tam karşısında. Bu ay 4. kez aynı bölgede yangın çıktı. Bize çok yakın olduğu için dumanları kısa sürede fark edip, müdahaleyi sağlıyoruz. Bir ay içinde 4 kez yangın çıktı. Bunların hepsi de öğle saatlerinde meydana geldi. Birinin yaktığını düşünüyoruz” dedi.
KAYNAK:DENİZLİ HABER
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku