3. Sayfa:
banner175
Cani koca tutuklandı, öldürdüğü karısı toprağa verildi
Hacıkaplanlar Mahallesi Kayalık Caddesi'nde bulunan 6 katlı apartmanın 5. katındaki kızı Özlem Yılmaz'a ait daireye giren Erkan Sivrikaya, boşanma aşamasında olduğu karısı Meral Sivrikaya’yı 20 yerinden bıçaklayarak katletmişti. 

Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi. Cani koca Erkan Sivrikaya çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

SİZİ VE KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ
Erkan Sivrikaya, adliyeye çıkarıldığı sırada basın mensuplarının "Neden eşinizi öldürdünüz?" sorusuna, "Sizi ilgilendiriyor mu? O bizim sorunumuz. Eşimle aramızdaki sorun. Sizi ve kimseyi ilgilendirmez. Bu eşler arasındaki bir durum. Eşimi katlettim, kendimi de katledeceğim" diye cevap verdi. Cani koca cezaevine gönderildi. 

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ
Cani kocasının sayısız bıçak darbesiyle yaşamını yetiren Meral Sivrikaya’nın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından hastaneden alındı. Talihsiz kadının cenazesi Baklan’ın Dağal Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku