3. Sayfa:
banner175
Cankurtaran'da kaza sonrası hareketlilik
Cankurtaran’da 12.00 sıralarında yolun karşısına geçmeye çalışan 82 yaşındaki Fatmana Çakmakçı'nın araç altında kalıp ölmesi çevre sakinlerini isyan ettirdi.
 
Denizli yönüne hızla gelen bir araç yolun karşısına geçmeye çalışan ve henüz kimliği tespit edilemeyen yaşlı yayaya çarptı.Elindeki bastonu ve poşetleri bir yana kendisi bir yana savrulan yaşlı kadın, olay yerinde yaşamını yitirdi.
 
Kazayı gören vatandaşlar sücüye tepki gösterirken,bölgede yayaların can güvenliğinin olmadığını söyleyip, yolu bir süreliğine Trafiye kapattı.
 
Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ve trafik ekipleri vatandaşları sakinleştirip;yaklaşık 10 dakika kapalı kalan ve uzun kuyruklar oluşan trafiği açtı.
 
Cumhuriyet Savcısının olay yerine gelmesiyle Çakmakçı'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp kurumu morguna götürüldü.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku