3. Sayfa:
banner175
Çaybaşı ve İncilipınar'da iki ayrı kaza

Çaybaşı’nda sabaha karşı 03.00 sıralarında meydana gelen kazada Lise yönüne giden A.G. yönetimindeki Şahin, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Şahin, park halindeki 20 KE 920 plakalı otomobile çarptı, o da önündeki kamyonete çarptı. Şahin sürücüsü kontrolü sağlayamadı ve karşı kaldırım kenarında park eden başka bir araca park ederek durabildi. Ortalık bir anda savaş alanına döndü.
 

Diğer bir kaza İnciyipınar’da meydana geldi. İddiaya göre babasından cipini alan 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü H.B.C. İncilipınar’dan istiklal yönüne gelirken hatalı sollama yaptı. Karşı yönden gelen Hasan Çopur’un kullandığı araca çarpan çocuğun aracı savruldu. Arka tekerleği yerinden çıkan cipteki 4 çocuk yaralandı, diğer sürücü ise şans eseri yara almadan kurtuldu. (Haber Kaynağı: Denizlihaber.com / Mericulukus.com - Fotoğraflar: Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu / Facebook)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku