3. Sayfa:
banner175
Çevirme yapan polise çarpıp kaçtı
Olay saat 00,30 sıralarında Pamukkale Yolu’nda Korucuk bölgesindeki trafik denetleme noktasında meydana geldi. Pamukkale’den kent merkezi yönünde giden araçların alkol ve evrak kontrolünün yapıldığı uygulamada araçları durdurmakla görevli 53 yaşındaki Polis Memuru Sakıp Aydın, 35 AD 8728 plakalı aracı durdurmak için işaret yaptı.
 
Bu sırada otomobilin sürücüsü durmak yerine kaçmayı tercih etti ancak polis memuru Sakıp Aydın’a çarptı. Polis memuru yolun kenarına savrulurken araç hızla olay yerinden uzaklaştı.
 
Trafik ekipleri polis memuru Aydın için sağlık ekiplerinı çağırırken polis de kaçan aracı bulmak için alarma geçti. Araç içindeki üç kişiyle birlikte Bozburun yakınlarında yakalandı.
 
Aracın sürücüsü Hasan D. ve yanındaki iki kişinin 198 promil alkollü olduğu tespit edildi. Sadece alkollü oldukları için kaçtıklarını iddia eden üç kişi gözaltına alınırken, yaralı polis memuru Pamukkale Üniversitesi hastanesine kaldırıldı. Polis Memuru Sakıp Aydın’ın kafasına yara aldığı durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku