3. Sayfa:
banner175
Cinayet değil, kaza kurbanı
Sarayköy’ün Beylerbeyi Mahallesi’nde geçtiğimiz cumartesi günü Yücel Faruk Sönmez’in yol kenarında ölü olarak bulunmasıyla ilgili soruşturmayı yürüten jandarma, elde ettiği bilgi ve ipuçlarıyla olayı aydınlattı.
 
Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini kare kare inceleyen jandarma, Sönmez’in ölmeden önceki görüntülerine ulaştı. Görüntülerde olayın meydana geldiği saatte bir aracın Beylerbeyi’nden Sarayköy yönüne döndüğü görüldü. Araştırmalar bu araç üzerinde yoğunlaştırıldı. Ardından da sürücünün A.C. olduğu ve kaza sırasında oluşan hasarları tamir ettirdiği belirlendi.
 
Yakalanan A.C.’nin alınan ifadesinde, kazayı kendisinin yaptığını itiraf ettiği, ölen şahsı karanlıkta göremediği için kazayı yaptığını, daha sonra da telaşa kapılıp kaçtığını söylediği öğrenildi. İşlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilen A.C., çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku