3. Sayfa:
banner175
Cinnet geçiren genç annesini çekiçle öldürüp kardeşini yaraladı ve intihar etti
Meriç Ulukuş’un aktardığına göre; 24 yaşındaki Abdullah Genişol, henüz bilinmeyen bir nedenle 45 yaşındaki annesi Şennur Genişol ile tartıştı. Cinnet getiren genç, eline geçirdiği çekici defalarca ennesine vurarak öldürdü.
 
Daha sonra 15 yaşındaki kardeşi Muhammet Genişol’u yanına çağıran ağabey Abdullah Genişol kardeşinin kafasına da bir çekiç darbesi indirerek yaraladı. Çocuk son bir hamle ile ağabeyinin elinden kaçtı balkondan atlayarak komşularından bağırarak yardım istedi.
 
Bu arada Abdullah Genişol kendini asarak intihar etti ve yaşamına son verdi. Mahalle sakinleri hemen emniyet güçleri ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri ev de 2 kişinin cansız bedenine ulaştı. 15 yaşındaki Muhammet Genişol ise sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken anne ve oğlun cansız bedenleri de otopsi için hastaneye kaldırıldı.
 
Haber : Meriç Ulukuş
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku