3. Sayfa:
banner175
Cip ile ticari araç çarpıştı: 5 yaralı
Kaza saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Cevat K. idaresindeki 55 AIT 42 plakalı cip seyir halinde ilerlerken, Hasan K. idaresindeki 20 SH 630 plakalı hafif ticari araç ile Tavas makasında kafa kafaya çarpıştı.
 
Çarpışmanın etkisiyle her iki araç farklı yönlere savrulurken cipin motor bölmünden alevler yükselmeye başladı. Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Yangın tüpünü kapan vatandaşlar araçların yanına koştu ve alevleri söndürmeye çalıştı.
 
Bu arada itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Vatandaşlar her iki araçta bulunan ve yaralanan 5 kişiyi araçtan çıkarmayı başardı. Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri kazaya karışan her iki araca köpüklü su ile müdahale etti ve alevleri kontrol altına tamamen aldıktan sonra soğutma işlemi uyguladı.
 
Araç ve yol güvenliğini de sağlayan itfaiye ekipleri olay yerine gelen sağlık ekipleri ile birlikte yaralılara müdahale etti. Sağlık ekipleri meydana gelen üzücü kaza sonrası yaralanan 5 kişiye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Yaşanan üzücü kaza sonrası her iki otomobil de kullanılamaz hale geldi. Meydana gelen kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Mericulukus.tv
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku