3. Sayfa:
banner175
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın affettiği ilk hükümlü öldü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve geldikten sonra kolon kanseri olduğu için 2015’te ilk affettiği hükümlü olan Kaleli 4 çocuk babası 56 yaşındaki Mustafa Akcanlı tedavi gördüğü hastane de hayatını kaybetti.
 
Kale İlçesi, Hürriyet Mahallesinde 78 yaşındaki annesi ile birlikte yaşayan Akcanlı, ilk kez 20 yıl önce dolandırıcılık suçundan cezaevine girdi. 50’ye yakın dosyadan yargılanıp hüküm giyen ve bu suçlardan dolayı 10 yıllık cezasını Kocabaş Cezaevinde çekerken kolon kanserine yakalanan Mustafa Akcanlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ından af istemiş ve tedavi olabilmesi için serbest bırakılmıştı.
 
Aradan geçen zaman içerisinde Mustafa Akcanlı’nın hastalığı ilerledi ve bu akşam saatlerinde 15 gündür tedavi gördüğü hastane de hayatını kaybetti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku