3. Sayfa:
banner175
Denizli'de depremzedelere yardım seferberliği sürüyor
Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada, 905'inin kamu kurum ve kuruluşları, 4 bin 622'sinin yakınları ve hayırseverler yardımıyla olmak üzere kentte şimdiye kadar AFAD koordinesinde 5 bin 527 depremzedenin barınma ihtiyacının giderildiği bildirildi.

Depremzedeler için valilik tarafından ayrılmış halihazırda 11 bin 586 kişilik barınma alanının bulunduğu belirtildi.

Kentteki hastanelerde şu ana kadar 386 depremzedeye sağlık hizmeti verildiği, bunlardan 28'inin tedavi edildiği, 346'sının ayakta muayene edildiği ve 12'sinin ise halen tedavisinin sürdüğü bildirildi.

AFAD koordinesinde kentten şimdiye kadar deprem bölgesine toplam 267 yardım tınının gönderildiği kaydedildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentte ağırlanan depremzedelerin giyim ihtiyacının karışlanması için giysi merkezi kurdu. Çocuklar için oyun alanlarının da bulunduğu merkezde şimdiye kadar yaklaşık 4 bin depremzedenin giyim ihtiyacı karşılandı.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku