3. Sayfa:
banner175
Denizli'de su kuyusunda zehirlenen 6 kişiden 1'i öldü
Alınan bilgiye göre, Yeşilyayla Mahallesi'nde su tahliyesi için kuyuya giren 6 kişiden bir süre haber alamayan çevredeki vatandaşlar, onları kontrol etmek istedi. Seslenmelerine rağmen herhangi bir cevap alamayan vatandaşlar, durumu jandarma, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.
Kuyuya inen itfaiye ekibi, su motorundan çıkan gazdan zehirlendiği belirlenen baygın haldeki 6 kişiyi çıkardı.
112 Acil Servis ekipleri, bir kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Diğer 5 kişi ise ambulansla Çameli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Not: Anadolu Ajansı (AA) haberi ilk olarak 2 ölü şeklinde servis edip ardından "Denizli'de su kuyusunda zehirlenen 6 kişiden 2'si öldü" başlıklı haberimizdeki ölü sayısı "1" olarak düzenlenmiştir. Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoruz. Saygılarımızla.” şeklinde düzenleme yapmıştır.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku