3. Sayfa:
banner175
Denizli'de uyuşturucuya 12 tutuklama
Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, zehir tacirlerine yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Polis, 8-14 Mart tarihleri arasında başarılı operasyonlara imza attı. 

ZEHİR SEVKİYATINA POLİS ENGELİ
Narkotik timleri, bazı kişilerin il dışından uyuşturucu getireceği yönünde alınan istihbaratın ardından harekete geçti. Polis, takip edilen iki aracı il sınırlarına girdiği sırada durdurdu. 

Araçlarda bulunan 2’si yabancı uyruklu 6 zanlı gözaltına alındı, otomobillerde yapılan aramalarda aracın ön cam sileceği alt kısmında bulunan siyah plastik bölmenin içerisine zulalanmış vaziyette bir poşet içerisinde 518 adet sentetik hap maddesi ile şüphelilerin üzerlerinde  6 poşet halinde toplam 102 gram metamfetamin ve  5 gram esrar ele geçirildi.

OTOBÜSTE UYUŞTURUCU OPERESYONU
Narkotik polisi bir başka operasyonu ise şehirler arası yolcu otobüsünde gerçekleştirdi. Otobüs ile Denizli’ye uyuşturucu getireceği belirlenen 3 şüpheli, otobüs otogara geldiğinde gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde ve eşyalarında yapılan aramalarda; 3 poşet halinde 78 gram, 77 gram eroin maddesi ve 17 gram metamfetamin ele geçirildi.

34 GÖZALTI, 12 TUTUKLAMA
Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, 8-14 Mart tarihleri arasında gerçekleştirdiği 11 operasyonda 34 zanlıyı gözaltına aldı. Zanlılardan 12’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Operasyonlarda 657 gram metamfetamin, 156 gram eroin, 610 adet sentetik hap, 6 adet ecstasy hap, 2.600 gram esrar, 33 birim sentetik kannabinoid maddesi ve 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku