3. Sayfa:
banner175
Denizli merkezli silah kaçakçılığı operasyonu: 20 gözaltı
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 8 aydır takip ettikleri, silah kaçakçılığı yaptığı belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenledi. Kent merkezinin dışında Sarayköy, Serinhisar ve Güney ilçeleri ile Aydın'da yapılan eş zamanlı baskında; şüphelilerin ev, işyeri ve araçları didik didik arandı. Yapılan aramalarda, araçların kaputlarının içerisine gizlenmiş ya da toprağa gömülü vaziyette ruhsatsız ve faturasız olduğu tespit edilen silah ve fişekler ele geçirildi. Aramalarda 8 tabanca, 555 fişek, 30 av tüfeği, 13 kurusıkı tabanca ve büyük bölümü sikke olan 115 parça tarihi esere el konuldu. Operasyonda, 20 kişi gözaltına alındı.
 
Şüphelilerin, satmak istedikleri silahları, hedef olarak kullandıkları ağaç kütüğüne atış yaparak denedikleri belirlendi. İşyerindeki aramalarda ise kurusıkı tabancaların, namlu ağızları açılarak mermi atar hale getirildikleri tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 2'si tutuklandı, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku