3. Sayfa:
banner175
Denizli polisinden büyük operasyon
Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul’dan Denizli’ye son yılların en büyük belası kristal met getirileceği bilgisini alınca harekete geçti.
 
Zehir tacirlerinin kullandığı araç Narkotik Şube Müdürlüğü görevlilerince Denizli sınırına girdiği anda takibe alındı. Şüpheli araç il merkezine ulaşmadan yapılan operasyon ile yakaladı.
 
H.H. ve T.B. isimli şüphelilerin idaresindeki araca narkotik madde arama köpeği Jibby’nin de tepki vermesi üzerine araçta detaylı arama yapıldı.
 
Aracın tavan döşemesi altına gizlenmiş vaziyette 7 ayrı paket halinde 2085 gram kristal met (metamfetamin) maddesi ele geçirildi.
 
Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan haklarında yasal işlem yapılarak adli mercilere sevk edilen iki şüpheli tutuklandı.
 
Polis, 2020 yılı Denizli yılına gönderme yaparak, madde ile ‘Denizli 2020’ yazarak fotoğrafını çekti. Polisin bu operasyonu ile binlerce genç zehirlenmekten kurtuldu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku