3. Sayfa:
banner175
Denizli protokolünden babalar günü mesajları
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
Türk aile yapısının yaşatılmasında hiç şüphesiz büyük rolü olan babalarımızdan aldığımız dersler, hayat boyu bizlere rehberlik edecektir. Onların haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Evlatlarının yarınlara daha güvenle bakması için bir ömür boyu alın teri döken babalarımıza şükran borçluyuz.
Babalarımızın özverileri, hayat boyu karşılaştığımız zorluklardan çıkış yolunu gösteren bir ışık olmuştur. Bir ömür sevgi ve hoşgörüsünü evlatlarıyla paylaşan babalarımız vazgeçilmez değerimiz, yaşam zenginliğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere bu vatan için can veren tüm babaları rahmetle anıyor, evlatlarının yarınlara daha güvenle bakması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü'nü kutluyorum.

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI AVNİ ÖRKİ
Babalarımız, dünyaya gelmemizden, kendi ayaklarımız üzerinde duruncaya hatta kendi ailemizi kuruncaya kadar bizlere maddi, manevi karşılıksız destek veriyor. Ömür boyu desteğini evlatlarından esirgemeyen babalarımızın hakkını ödemek mümkün değil. Büyük bir özveriyle ailesi için iyi bir gelecek hazırlamaya çalışan babalarımızın en büyük mükafatı, onlara layık evlatlar olmamızdır. Ailesinin varlığı ve bütünlüğü için yaşamı boyunca gösterdikleri gayretle her türlü saygıyı hak eden sevgili babalarımızın babalar gününü kutluyorum.

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN
Yüreklerindeki sevgiyi, şefkati, hoşgörüyü karşılıksız olarak evlatlarına sunan ve ailenin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını hayata en iyi şekilde hazırlamak için canla, başla çalışır. Çocuklarının ilk kahramanı olan, varlığı ile çocuklarına özgüven aşılayan, daima ailesine kol, kanat geren babalarımız hepimiz çok değerlidir. Hangi yaşta olursak olalım babalarımızın bilgisine, tecrübesine, anlayışına ve desteğine ihtiyaç duyarız.  Evlatlarının yetişmesinde büyük emekleri olan, çocuklarının mutluluğunu kendi mutluluğu bilen babalarımızı bizler de hiçbir zaman unutmamalı, gereken saygıyı ve sevgiyi kendilerine göstermeliyiz. Annelerimiz gibi babalarımızın da hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz.  Bu duygu ve düşünceler ile başta şehit babaları olmak üzere tüm babalarımızın ve baba adaylarının ‘Babalar Günü’nü kutluyor, desteğini ve sevgisini hiçbir zaman evlatlarından esirgemeyen babalara şükranlarımı sunuyorum.
 
 
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku