3. Sayfa:
banner175
Denizli Valiliği'nden Muhammet Hüseyin açıklaması
Denizli Valiliği, yaptığı yazılı açıklamada kalp durmasına sebep olan durumun tespit edilemediği belirtilirken şu bilgiler aktarıldı:
“Daha öncesinde sağlıklı olduğu belirtilen ve bir gün önce başlayan kusmaları,  ishal ve karın ağrısı nedeniyle hasta, 13.03.2018 tarihinde Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniği’ne başvurmuş, Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Uzmanı tarafından değerlendirilmiştir. Hastanın muayenesinde; şuurunun açık olup durumunun normal olduğu, hastanın kusmaya bağlı hafif dehidratasyonu (sıvı kaybı) olduğundan sıvı desteği alması ve tetkiklerinin yapılması amaçlı acil müşahedeye alındığı tespit edilmiştir. Aileye sorularak kronik bir hastalığı olmadığı öğrenilince sıvı desteği sağlanması için Çocuk Servisine yatışı yapılmıştır. Servise geldiğinde tansiyon, nabız ve solunum fonksiyonları normal olup burada tedavisi başlamıştır. Hatta hasta bulantısının geçtiğini söyleyip çay içmek istemiştir. 3 saat boyunca ölçülen hayati bulguları normal olan Muhammet Hüseyin Alptekin’de gelişen ani kardiyak arrest (kalp durması) sonrası hemen Çocuk Yoğun  Bakım Ünitesine alınmış yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir.
 
Hastanın alınan kan testlerinde ve müdahale esnasında Çocuk Kardiyoloji Uzmanı ve Çocuk Yoğun Bakım Uzmanı tarafından birlikte yapılan değerlendirmelerde: bu ani gelişen kalp durmasını açıklayacak bir durum tespit edilememiştir.
 
Denizli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatılmıştır.”
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku