3. Sayfa:
banner175
Denizli'den kaçan otomobili takip eden iki polis kazada şehit oldu
Olay, akşam saatlerinde Denmizli Yolu’nda meydana geldi. Denizli’de aranan bir otomobilin bölgede görülebileceği anonsu üzerine Ordu Caddesi’nde devriye gezen Hasan Özdemir idaresindeki 09 A 7444 plakalı polis otosu aracın peşine düştü.
 
Koalamacada Uğur Kavşağı’nda polis otosuna H.K. yönetimindeki Denizli plakalı yakıt tankeri çarptı. Kazada polis aracını kullanan polis memuru Özdemir ile yanında bulanan Başpolis Yener Arslan, araçta sıkışarak ağır yaralandı.
 
Olay yerine gelen ekipler iki polisi de ağır yaralı olarak Nazilli Devlet Hastanesi’ne götürdü, ancak ikisi de şehit oldu.
 
Arkadaşlarının şehit olduğu haberini alarak hastaneye gelen mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir ile Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ da hastaneye geldi.
 
Kazayı yara almadan atlatan akaryakıt tankerinin şoförü gözaltına alındı.
 
Polislerin şehit olmasına neden olan otomobil 1324 Sokak'ta lastiğine ateş edilerek içindeki 3 şüpheliyle birlikte yakalandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
(Fotoğraf: Nazilli Havadis Gazetesi'nden alınmıştır)
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku