3. Sayfa:
banner175
Denizli'nin 15 Temmuz'dan bu yana FETÖ raporu
İşte Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamaya göre Denizli’nin FETÖ raporu:
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığımızca; 15 Temmuz 2016 hain darbe teşebbüsü sonrasında başlatılan soruşturmalar kapsamında,
Bugüne kadar toplam 7 bin 10 kişi hakkında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyeliği iddiasıyla soruşturma yürütüldü.
 
SORUŞTURMALARDA SON DURUM
Bu soruşturmalar kapsamında;
937 soruşturma dosyası üzerinden 2 bin 881 şüpheli hakkında FETÖ silahlı terör örgütü üyeliği suçundan kamu davası açıldı.
1467 soruşturma dosyası üzerinden 2 bin 815 şüpheli hakkında FETÖ silahlı terör örgütü üyeliği iddiası kapsamında Kovuşturmaya Yer Olmadığına Dair Kararı verildi.
917 derdest soruşturma dosyası üzerinden 1314 şüpheli hakkında FETÖ silahlı terör örgütü üyeliği suçundan soruşturma halen devam ediyor.
 
BYLOCK’ÇULAR…
Denizli’de FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyeliği suçundan ByLock kullanıcısı oldukları tespit edilen 2 bin 197 hat sahibi şahsa adli işlem yapıldı, diğer ByLock kullanıcılarına yönelik soruşturmalar halen devam ediyor.
 
KAYYUM ATANAN ŞİRKETLER
FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyeliği suçundan yürütülen soruşturmalar kapsamında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile irtibatlı ve iltisaklı olduğu gerekçesi ile (38) şirkete TMSF kayyım olarak atandı.
 
GAYBUBET EVLERİ
FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün Denizli’deki yeniden yapılanma sürecini deşifre etmek amacıyla İlimizde projeli olarak yapılan GAYBUBET (saklanma) evleri soruşturmaları kapsamında, sözde İl İmamı olarak görevlendirilen örgüt mensubu, Erzurum Bölge İmamı, Aydın İl İmamı ve Balıkesir Eğitim Danışmanı olmak üzere toplamda (28) şahıs tespit edilerek yakalandı.
 
Yine İlimizde Gaybubet evlerinde saklandığı tespit edilen 42 şahıs yakalandı. Yapılan aramalar neticesinde, şüphelilere ait çok sayıda sahte nüfus cüzdanı, dijital ve örgütsel doküman ile ayrı ayrı zarflara bölünmüş şekilde firari şüphelilere verilmek üzere hazırlandığı değerlendirilen yaklaşık 50 bin TL ve 61 bin Amerikan Doları paraya el konuldu.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku