3. Sayfa:
banner175
Denizlispor amigosunun öldürülmesiyle ilgili 1 kişi tutuklandı
Olay, geçen cumartesi saat 23.00 sıralarında Çamlaraltı Mahallesi 6051 Sokak'taki restoranda meydana geldi. Müzisyen Seyhan D. (48) ile alkol alan müşteriler Resul Aygün, T.G., Y.Y., A.A., M.Ö. ve M.D. arasında iddiaya göre küfürleşme yüzünden tartışma çıktı. Tartışma Seyhan D. ile Resul Aygün. arasında büyüyerek, kavgaya dönüştü. Seyhan D., restoranın mutfağına giderek iddiaya göre kendini savunmak için bıçak aldı. Bu sırada peşinden giden Resul Aygün yanında taşıdığı tabancayla ateş açtı. Müzisyen Seyhan D. bacağından yaralanırken seken kurşunlardan biri mutfakta çalışan Denizlispor amigolarından Haydar Varan'ın göğsüne isabet etti. Varan ve Seyhan D. hastanede tedaviye alındı. Varan yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, Seyhan D.'nin tedavisinin sürdüğü belirtildi. Varan'ın cenazesi ertesi gün ise kentte Denizlispor taraftarlarının da katılımıyla toprağa verildi.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Resul Aygün, T.G., Y.Y., A.A., M.Ö. ve M.D.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden T.G., Y.Y., A.A. ve M.D. ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.Ö., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Resul Aygün. ise nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku