3. Sayfa:
banner175
Denizlispor'un eski hocası Hamzaoğlu'na eziyet davası
Medyatava.com’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, spor adamı Hamza Hamzaoğlu’nun geçen yıl Eşref Çınar adında evlilik dışı bir oğlunun olduğu ortaya çıkmıştı.
 
Hamzaoğlu’nun Denizlispor’da görev yaparken takımın medya sorumlusu Sinem Yanmaz’la beraberlik yaşadığı ve bu birliktelikten dünyaya gelen oğlunu da 5 yıl önce sessiz sedasız nüfusuna kaydettirdiği gündeme gelmişti. Hamza Hamzaoğlu, oğluna karşı babalık görevlerini elinden geldiğince yerine getirmeye çalıştığını söne sürerken Sinem Yanmaz ise ünlü futbol adamının küçük oğluna gayrimeşru bir hayat yaşattığını ifade etmişti.
 
Bir yıldır oğlunun babası Hamza Hamzaoğlu’yla uzlaşamayan Sinem Yanmaz, sonunda ünlü futbol adamı hakkında “eziyet suçu” işlediği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Yanmaz, avukatları Okan Kayaalpli, Özkan Karadöl ve Metin Çağlar’ın açtığı dava dilekçesinde Hamzaoğlu’nun aile hukukundan doğan bakım, eğitim ve destek olma yükümlülüklerini yerine getirmeyerek kendisine ve oğluna karşı eziyet suçu işlediğini ifade etti. Yanmaz, mahkemeye kredi kartı, okul ve doktor harcamaları ile kira kontratını da delil olarak sundu.
 
Sinem Yanmaz, geçen günlerde de sosyal medyadan eziyet suçuyla ilgili paylaşım yapmış ve “Sistematik bir şekilde eziyet teşkil eden menfi davranışlarda bulunmak kişiyi ahlaken manen ve vicdanen durdurmaya yetmiyorsa yasa: TCK 96, eziyet bir suçtur, sessiz kalmayın” yorumunu yapmıştı. Oyuncak gibi kullanılıp atıldığını ifade eden Sinem Yanmaz, Hamza Hamzaoğlu’nun bir çocuğun yaşam standartlarının altında yaşamaya mahkum ettiğini öne sürdüğü 6 yaşındaki oğlu için mücadelesine devam edeceğini ifade etti.
 
3 BİN 500 LİRA "TEDBİR NAFAKASI" ÖDEYECEK
 
Yanmaz'ın avukatları ayrıca Hamzaoğlu'nun 6 yaşındaki oğlu için aylık 30 bin lira 'iştirak nafakası' ödemesi talebiyle  İstanbul Aile Mahkemesi'ne dava açtı. Mahkeme, nafaka davası sonuçlanıncaya kadar Hamzaoğlu'nun oğlu için Yanmaz'a 3 bin 500 lira 'tedbir nafakası' ödemesine karar verdi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku