3. Sayfa:
banner175
Devriye görevi sırasında otomobilin çarptığı polis memuru Yücel Başpınar şehit oldu
Olay, Barbaros Caddesinde Pazar gecesi meydana geldi. Devriye görevini yapan 20 A 7551 plakalı resmi polis aracına, Aykut M. idaresindeki 20 DM 567 plakalı otomobil hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü polis memurları Süleyman T. ile Yücel Başpınar yaralandı. 1,33 promil alkollü olduğu iddia edilen sürücü Aykut M. de kazadan yaralı kurtuldu.
 
Ağır yaralanan ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde tedaviye alınan polis memuru Yücel Başpınar’dan acı haber geldi. 49 yaşında 2 çocuk babası Başpınar bu akşam saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti.
 
DENİZLİ’DE TÖREN DÜZENLENECEK, AFYON’DA DEFNEDİLECEK
Denizli Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ve şube müdürleri PAÜ Hastanesi’ne gelerek Başpınar’ın yakınlarının yanında oldu. Şehit düşen polis memuru Yücel Baaşpınar için yarın (Salı) saat 10.00’da Denizli Emniyet Müdürlüğünde resmi tören düzenlenecek. Şehit Polis Başpınar, daha sonra memleketi Afyon’a gönderilecek ve burada defin edilecek.
 
Kazaya sebep olan otomobil sürücüsü Aykut M. ise yarın Adliyeye sevk edilecek. Habr ve Fotoğraflar: Meriç Ulukuş –( https://mericulukus.tv/haberler/agir-yaralanan-polis-memuru-sehit-oldu- )
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku